NEDERLAND & BELGIË

 

Besteld voor 22.00 uur op: Eerste bezorgpoging:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
*Zondag vóór 22.00 uur Maandag
*Zondag na 22.00 uur Dinsdag

 

Leveringstermijn voor alle bestellingen binnen EUROPA: 2/3 werkdagen.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 3,99.

Jouw bestelling volgen:

Je ontvangt een bevestigingsmail en / of sms als je een mobiel telefoonnummer, een tracking-ID en een link hebt opgegeven om de reis of jouw pakket te volgen. Om jouw pakket te volgen, kunt je onze trackingpagina bezoeken. Als je het niet zeker weet of jouw tracking-ID, gebruik dan ons bestelzoekformulier dat je hier vindt. Het duurt 1 werkdag voordat de trackinginformatie wordt weergegeven.

Verkeerde adres disclaimer:

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is. We doen ons best om de verwerking en verzending te versnellen, dus er is altijd een klein venster voor een correct en onjuist verzendadres. Neem onmiddellijk contact met ons op via contact@maqueen.nl als je denkt dat je een onjuist verzendadres heeft opgegeven.

Geeft terug:

Door een bestelling te plaatsen op maqueen, bent je verantwoordelijk voor de kosten van retourzending naar maqueen. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie over hoe je een retourzending kunt doen.

Verloren / gestolen pakketten

Maqueen is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten. Als jouw trackinginformatie aangeeft dat jouw pakket op jouw adres is afgeleverd en je het niet hebt ontvangen, meld dit dan aan jouw respectievelijke transporteur op de informatie die je op onze trackingpagina hebt gekregen. Als je nog vragen heeft over hoe je dit kunt doen, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via contact@maqueen.nl.

 

TERUG NAAR BOVEN